Fra 1900 til 1911
Den 4. november 1900 er vi i Berlin og spiller mod "Preussen" resultatet har vi desværre ikke.Vi spiller også en fodbold kamp mod dem. 1901 Indbyder vi det tyske hold ”Preussen” fra Berlin, på besøg, (det var Tysklands bedste hold) der blev spilles på B93´s nye bane den 18. august.  Vi vandt med 9 stående gærde.  På deres hold deltog vort gamle medlem Valdemar Andersen (som sidder  forrest nr.2 til venstre)Axel Byrval (Andersen) Han spillede på klubbens 1. hold fra 1891 til 1901, og flere år som holdets kaptajn.

Som fodboldspiller betød han så meget for klubben, han var ikke af mindre betydning som cricketspiller. Som gærdespiller rangerede han blandt landets bedste, han havde en sikker og smuk batføring både til on og off, var rolig og beregnende i sit gærdespil og som markspiller blandt de allerbedste dansk cricket har skabt; som griber fandtes ingen mere sikker, og selv den længste og højeste bold sad sikkert i hans hænder, når de blot var nogenlunde indenfor det store område, han beherskede. 1902 Vi deltager med såvel Junior som 1 & 2 hold dette år. I Boldbladet nævnes en kamp mod AB hvor de i 2. halvleg skulle nå 162 for at sejre, men nåede kun 52."Om kampen var der ikke meget at bemærke udover at markspillet hos AB var meget dårligt, med 4  a 5 ”dryppede gribere."                 

Vort 1. hold vandt den 30/8 stort over Sjællands Boldspild Unions hold 1.holdet drager til Jyderup og spiller mod et kombineret Jyderup-Kalumborg hold og vinder med en halvleg og 49 points. I lokalt avisartikel anføres bl.a. "at der i kampen så godt som hele tiden kastes overarms" og at der efter kampfællesspisning og sejltur på søen inden hjemrejse med 9-togetkampfællesspisning og sejltur på søen indeb afrejsen med 9-toget

 


 

  Boldklubben Frem`s Juniorold 1907


1905 Nedenstående avis referat."Olympia vandt Lodtrækningen, gik til gærdet først. Spillerne forstod ikke at udnytte den gunstige Situation, de havde derved, at Kasterne vanskeligt kunne faa Fodfæste. - De to sidste Mand skaffede kun 2 løb, saaledes at Halvlegen sluttede med 51. Baade Kastning og Markspil generedes i Begyndelsen af det vaade Føre og den slibrige Kugle, men trods derfor fik de to Kastere, Louis Østrup og Edvin Gilfeldt, fuld Valuta for deres Anstrengelser. Østrup fik 3 gærde for 25 Points, Gilfeldt 5 for 28; desuden Aage Rasmussen 2 for 2. Bagstopningen var Markspillets Glanspunkt; den øvrige filding var kun saa som saa. Frem´s innings var uden et eneste oplivende Moment; og naaede allerede paa 7de Gærde 80, hvorefter saa Resten faldt uden Forøgelse.   Resultatet blev altsaa at B93 vandt med 125 points. Sejren var dog ikke helt letkøbt; den kostede den populære Dr. Brummenstedt en stærk Læsion af Næsen den svulmede op til samme størrelse som en kricketbold. Der havde ramt den ved et Indkast, (formegentlig indstik) og den unge Thorvald Petersen var saa uheldig at rive den ene Tommelfinger negl af under Forsøg paa at stoppe en Bold i Marken. Dr. Brummenstedt, der behandlede baade sig selv og den anden tilskadekomne, havde dog ikke tabt Humøret for saa lidt og deltog i Kampen, lige til Frems sidste Gærde var faldet". 
 

 


1911 Vinder ”Brolæggerholdet 2. holds turneringen (der er udelukkende Frem spillere på holdet)  

Sidste Nyt

Nye Spændende

 Opdateringer
                                       

"Historisk Arkiv" har nu fået sin egen  "YouTube"  kanal og der vil i fremover finde alle  Frems Relaterede Videoer

Tryk på nedenstående link 
for at se alle vore videoer
"Historisk Akiv Video Kanal" 
_____________________________________________________________________________________________________________
  Tryk på nedenstående link for at se  vores medlemsblade

"Medlemsblade" 
______________________________________________________________________________________________________________
 Nyhed!!
Alle vores Jubilæumsbøger er nu blevet indbundet og kan Lånes hos Arbejdermuseet Bibliotek
Rømersgade 22 1362 Kbh. K -
Tlf: 33 93 25 75 
 

Støt Vores Sponsorer - De støtter os

Vedr. Billed Galleriet

Hvis du holder musen hen over billedet bliver det stående. 
Du  kan nu i ro og mag studere det nærmere
____________________________________  
Det samme gør sig gældende ved vores Sponsorer
Tryk på billedet for at se den aktuelle sponsors Hjemmeside