Velkommen til Boldklubben "FREM´S" Historiske Arkiv

Vinderholdet 29. maj 2022
Sebastian Sørensen Christian Bramsborg (64, Mohammed Youssef), Rasmus Grønne Jensen, Emil Schou Jørgensen (82, Valdemar Frahm), Pablo Besarte, Lucas Balck (42, Isak Tånnander) (46, Rasmus Fugl)), Oliver Møller Jensen (64, Jakob Skovgaard Larsen), Kristoffer Dirksen, Frederik V. Kristensen, Lucas Lodberg, Oliver Andersen.

Årets spiller 2021 - 2022 Frederik V. KristensenReferat af Kampen


Efter torsdagens nederlag til FC Roskilde skulle denne søndag den 29. maj 2022 være dagen hvor FREM rykkede op til næste sæsons 2. division, det var i hvert fald holdningen hos nok alle FREM tilskuere.


I forhold til kampen i torsdags var der en del ændringer hos FREM Kristoffer Dirksen var tilbage på holdet fra start der ud over var der start plads til Pablo Besarte samt Oliver Møller-Jensen og det var på bekostning af Jakob Skovgaard Larsen, Matthias Andersen, og Mohammed Youssef Der gik kun knap 4 minutter så var FREM på vinder/opryknings kurs da Oliver Møller-Jensen fandt Lucas Lodberg med en skruet aflevering, og selv om Lodberg blev presset hårdt lykkedes det ham at sparke bolden i mål under Lyseng keeperen.


Selv om FREM havde rimelig styr på kampen så lurerede Lyseng på en kontra mulighed og den kom bare 4 minutter efter FREMs mål, et hurtigt spark op ad banen hvor Dirksen ikke fik fat i bolden som havnede i FREMs venstre side hvor Pablo Besarte nok lå lidt vel langt fra sin modstander Thomas Lauritzen som fik plads til nogle driblinger ind i feltet hvorefter han afsluttede fladt og bolden strøg i mål tæt op af stolpen.

Så var oprykningen sat lidt på pause, og man begyndte at få lidt bange anelser ganske vist havde Frem en del muligheder bl.a. en del hjørnespark, hvor et af dem gav en hovedstøds mulighed til Frederik V. Kristensen desværre tæt op af stolpen på den forkerte side. FREM havde også skudforsøg af Lucas Balck, Lucas Lodberg og Oliver Møller-Jensen. Men ind ville bolden ikke. Faktisk havde Lyseng en stor mulighed for at komme foran igen var der lidt problemer i venstre side og bolden blev spillet på tværs, men Lyseng angriberen nåede ikke bolden. De bange anelser blev dog gjort til skamme i det 33. minut hvor Oliver Andersen i kamp med 4 forsvarsspillere fik prikket bolden på tværs i feltet til en fri Lucas Balck som sikkert sendte bolden i mål.

Syv minutter fik FREM igen etableret et kontra angreb, Oliver Andersen spillede kort på tværs af banen til Oliver Møller-Jensen som let og elegant hoppede over en glidende tackling og dermed var alene med Lyseng keeperen som han sikkert udplacerede. Målfesten fortsatte i halvlegens første overtids minut, Kristoffer Dirksen sendte bolden ind i feltet og her kom Oliver Andersen højest og headede bolden i mål meget tæt op ad stolpen.

Bolden var dårlig nok givet før FREM erobrede den og fik tilkendt et frispark i højre side, Oliver Andersen sparkede bolden flad skråt bagud til en udækket Frederik Kristensen som sparkede bolden hårdt mod mål hvor det lykkedes Lysengs målmand Magnus Schaldemose at halvklare, men Rasmus Grønne Jensen var hurtigt over returen og hamrede bolden i mål.
Isak Tånnander som var kommet på banen i det 42. minut holdt desværre ikke ret længe og i pausen måtte han udgå til fordel for Rasmus Fugl, dette gav lidt udfordringer, da Rasmus ikke ligefrem er kant spiller. Lyseng havde nok indset at kampen ikke kunne vindes i hvert fald blev forsvaret stabiliseret og FREM satte nok også tempoet ned, det blev derfor ikke en helt så underholdende 2. halvleg i hvert fald hvis man ser på spillet. FREM var toneangivne og havde de fleste muligheder.

Man skal faktisk helt hen til det 84. minut der modtog Rasmus Fugl bolden med ryggen til mål på kanten af feltet, og selv om en ihærdig Lyseng spiller forsøgte at stoppe FREM spilleren med et favntag lykkedes det Rasmus at vende rundt og sparke bolden under målmanden og i mål.

Kort efter fik Lyseng et trøstmål, da de fik tilkendt et straffespark et hovedstød fra en Lyseng spiller ramte armen på Kristoffer Dirksen, det var i hvert fald det som kampens dommer mente. Straffesparket blev sikkert omsat til mål af Jesper Broberg Korte efter fløjtede kampens dommer Frederikke Lydia Søkjær kampen af og så kunne Frem spillerne for alvor juble for oprykningen til 2. division var i hus. 

________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sidste Nyt

NYE

SPÆNDEENDE 

OPDATERINGER
                                       

NYHED !!

Hele "FREMS" Historie i form af 265 Medlemsblade (ca. 5000 sider ) ligger nu på Hjemmesiden

Og som noget nyt er der nu billeder af alle forsider så det er nemmere at orienterer sig

Tryk på nedenstående link og gå ind og se alle medlemsbladene

"Medlemsblade" 
______________________________________________________________________________________________________________

"Historisk Arkiv" har nu fået sin egen  "YouTube" Video  kanal og der vil i fremover finde alle  Frems Relaterede Videoer

Tryk på nedenstående link 
for at se alle vore videoer
"Historisk Akiv Video Kanal" 
___________________________________________________________________________________________________________

Nyhed!!

Alle vores Jubilæumsbøger er nu blevet indbundet og kan Lånes hos Arbejdermuseet Bibliotek
Rømersgade 22 1362 Kbh. K -
Tlf: 33 93 25 75 
 

Støt Vores Sponsorer - De støtter os

 • Allan Mylius
  Allan Mylius
 • Valby Tandlægeklinik
  Valby Tandlægeklinik
 • Støvsugerbanden
  Støvsugerbanden
 • Cafè Ellebo
  Cafè Ellebo
 • Drinx.dk

Vedr. Billed Galleriet

Hvis du holder musen hen over billedet bliver det stående. 
Du  kan nu i ro og mag studere det nærmere
____________________________________  
Det samme gør sig gældende ved vores Sponsorer
Tryk på billedet for at se den aktuelle sponsors Hjemmeside